100. Yıl Akkent İlkokulu

WEB https://mersin100yilakkentio.meb.k12.tr
Adres : AKKENT MAH. 2394 SK. ŞEHİT CENNET YİĞİT KIZ İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ ŞEHIT CENNET YIĞIT KIZ ANADOLU IMAMHATIP LISESI NO: 3 YENİŞEHİR / MERSİN
VİZYON : Zamanı yönetebilen, öz benliğini ve kültürünü koruyan ve yücelten, doğayı seven, her türlü sanatsal etkinliğin yanında olan, alanında uzman, vatan, millet, bayrak sevgisiyle dolu, insana insan olduğu için değer veren, bilimin gelişmesi için çaba gösteren bireyler olarak sanatta, sporda, bilimde ve her alanda Türkiye’nin adını yüceltmek isteyen bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Tüm öğrencilerin Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda öğrenmeyi öğrenmeleri, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ
Saatler : SABAH 07.40-12.40 ÖĞLE 12.40-17.40
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KLİMA
Servis : YOK
Ulaşım : TREN GARINDAN KALKAN POZCU AKKENT DOLMUŞLARI İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : AKKENT MH.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 3 KM. İL MERKEZİNE 8 KM
Kontenjan Bilgileri :